'BU İKİ MAÇ ÇOK ÖNEMLİ'

Başkan Hasan Çavuşoğlu "Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız maçlardan da kayıpsız çıkmak istiyoruz. Bu 2 maç çok önemli. Tabi futbolda her türlü netice olabiliyor ama biz galibiyet için çalışıyoruz. " dedi.

'BU İKİ MAÇ ÇOK ÖNEMLİ'
Kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, son 4 haftada alınan 4 galibiyetle yeniden zirve yarışında iddialı konuma geldiklerini söyledi. Puan tablosuna bakıldığında liderle son sıradaki takım arasında sadece 14 puan fark olduğunu belirten Çavuşoğlu, "3 puanlı sistemde bu 2 maç üst üste kaybeden takım bir anda kendisin alt sıralarda bulabilir. Ancak biz iyi bir ivme yakaladık. Kadromuzda cezalı ve sakat futbolcular olmasına rağmen deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında hocamızın görev verdiği arkadaşlar, olmayan futbolcularımızı aratmadı. Zaten hocamız da bunu maç öncesinde bahane edemeyeceğimizi açıklamıştı. Neticede kaliteli bir kadromuz var. Bütün futbolcularımız oynayabilecek kapasitede" dedi. 

İLK 2 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Ligde önümüzdeki 2 haftalık süreçte önemli 2 maça çıkacaklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız maçlardan da kayıpsız çıkmak istiyoruz. Bu 2 maç çok önemli. Tabi futbolda her türlü netice olabiliyor ama biz galibiyet için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yönetim, futbolcular ve teknik heyet olarak bu doğrultuda çalışacağız. Tabi ki bütün taraftarımız, Alanya halkı artık Alanyaspor’a sahip çıkmalı. Her zaman takımının yanında olmalılarını istiyoruz. Ülke geneline baktığınız zaman durum böyledir ve artık Alanya’da da böyle olmalıdır. Çünkü Alanya’yı bu kategoride en üst seviyede temsil eden bizleriz" diye konuştu. 

50 BİN LİRA PRİM GÖNDERDİ

Geçen hafta deplasmanda oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun takıma 50 bin lira prim vaat ettiğini dile getiren Çavuşoğlu şöyle dedi: "Kendisi bu primi bugün gönderdi. Böyle desteklere de ihtiyacımız var. Gerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız, gerek Alanya Belediye Başkanımız gerekse Kaymakamımız bu takıma her zaman sahip çıkmalı. Çünkü biz sadece Alanya’yı değil, Akdeniz’i temsil ediyoruz. Hep birlikte kenetlendiğimiz zaman burada her şeyi başarabiliriz. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte kenetlenerek Alanyasporumuza hizmet etmeye devam edeceğiz"


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 14:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83