İŞTE MADALYALARIN SAHİPLERİ

Hatay’da yapılan Analig Yıldızlar Akdeniz Şampiyonası’nda birinci olan Alanya Belediyesi Judo Takımı Sporcusu Batuhan Kaplan, bu kez de Nevşehir’de yapılan Analig Yıldızlar Yarı Final Müsabakası’nda +73 kg sikletinde de birinciliği kimseye bırakmayarak ilçeye altın madalya ile döndü.

İŞTE MADALYALARIN SAHİPLERİ

Oba Nazım Köseoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi olan Kaplan, Yıldızlar Lig’inde Antalya’yı tek başına  temsil edecek.

19-21 Şubat tarihleri arasında Sakarya’da yapılacak olan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası’na katılacak Judo Takımı Sporcuları Batuhan Kaplan, Abdullah Yıldız, Fatih Burak Ceren, Gürcan Sinan Şahin Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken’i ziyaret ettiler. Erken, sporculara şampiyonada başarılar diledi.

KARATEDE 6 FİNAL VİZESİ ALDIK

Antalya’da qualifikasyon yarışlarında sikletlerinde ilk iki olanlar Antalya’yı temsilen Adana’da yapılan Karate Gençler Okullararası Yarı Final müsabakalarına katıldı.  Alanya Belediyespor olarak 10 sporcu ile yarışıp 6 final vizesi aldık. Alanya Belediyespor Karate Takımı bayanlarda 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya aldı. Erkek sporcularımız ise 5 altın, bir gümüş ve 4 bronz madalyanın sahibi oldular. 

Dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

Timur Gül 74 kg birinci

banner111

Nazlıhan Tuncer 52 kg ikinci

Züleyha Erkan 44 kg üçüncü

Hasan Can Doğan  +82 kg üçüncü

Tanıl İnci 78 kg üçüncü

Alihan Aksoy 54 kg üçüncü 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83