KAYMAKAM TANRISEVEN SATRANÇ TURNUVASINDA

Kaymakam Tanrıseven satranç turnuvasına katıldı.Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen satranç turnuvasına katıldı.

KAYMAKAM TANRISEVEN SATRANÇ TURNUVASINDA
Alanya Gençlik Merkezinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 77. yıl dönümü münasebeti ile Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri düzenlendi. 

Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen satranç turnuvasına katılan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, satranç tutkunlarının oyunların seyrederek heyecanla takip etti. Satranç severlere başarılar dileyen Kaymakam Tanrıseven, daha sonra satranç severlerin aileleri ile bir süre sohbet etti. Aileler, en az yarışmacılar kadar heyecanlı olduklarını belirtirken, Kaymakam Tanrıseven’e düzenlenen satranç turnuvası için teşekkür ettiler.

Alanya Gençlik Merkezinde düzenlenen satranç turnuvasına, 10 yaş altı 79 öğrenci katılırken açık yaş üzerinde 47 satranç tutkunu katıldı. 7 turda gerçekleşecek olan turnuvada ilk 3’e giren başarılı satranç severler ödüllerini 8 Kasım Pazar gün alacaklar.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2015, 15:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83