KESTEL'İN LİDERLİK KEYFİ

Süper Amatör Küme Play Off Grubu'nda Finikespor'a konuk olan Alanya Belediyesi Finikespor, rakibini 1-0 mağlup ederek puanını 12'ye yükseltti. Haftaya lider giren Gazipaşa Belediyespor'un da bu hafta kaybetmesi ile puanları eşitleyen mavi beyazlı grup, ikili averajda üstün olduğu için liderliğe yükseldi.

KESTEL'İN LİDERLİK KEYFİ

 Antalya Süper Amatör Küme Play Off Grubu'nda namağlup olarak yoluna devam eden Alanya Belediyesi Kestelspor, ikinci yarının ilk maçında Finikespor'u 1-0 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Geçtiğimiz hafta sahasında Gazipaşa Belediyespor'u da aynı skorla yenen mavi beyazlı takım, sonunda çok istediği liderlik koltuğuna oturdu.

banner111
Finikespor karşısında maça hızlı başlamasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamayan Kestelspor ilk 45 dakikada birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci yarıda aynı oyununu sürdüren Kestelspor, aradığı golü 65. dakikada Uğur'un penaltıdan buldu. Maç sonuna kadar skoru korumayı başaran Alanya Belediyesi Kestelspor lider Gazipaşa Belediyespor'un da haftayı puansız kapatmasından dolayı averaj farkıyla liderliğe yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83