TAEKWONDO ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

" Aybars Kılıçhan " Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Atatürk Spor Salonu’nda sona erdi.

TAEKWONDO ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Alanya’nın ev sahipliği ile 6 gün boyunca kıran kırana gerçekleşen müsabakalar Pazar günü oynanan final müsabakalarının ardından son buldu. Final gününde 55,+68 kilogram bayanlar ve +78 kilogram erkekler mücadeleleri gerçekleştirildi. +78 kilogram erkeklerde Emre Kutalmış birinci, Hamza San Saçma ikinci ve Sergen Curabaz üçüncü oldu.

banner111
Bayanlar kategorisinde ise 55 kilogramda Kübra Aydın birinci, Buket Kaptan ikinci ve İlayda Yılmaz üçüncü oldu. +68 kilogramda Şeyma Nur Söğüt birinci, Bilgehan Çelik ikinci ve Esra Akbulak üçüncü oldu. Sporculara madalyaları federasyon yetkilileri tarafından verdi.

ŞUBAT AYINDA SPOR ORGANİZASYONLARINA DEVAM EDECEĞİZ

Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, “Aybars KılıçhanGençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na 72 ilden 1820 sporcu katıldı. 6 gün boyunca sağlıklı bir şekilde maçlar tamamladı. Şubat ayı içerisinde birçok spor faaliyetine daha ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Özel Sporcular Basketbol Şampiyonası, Türkiye Görme Engelliler Bireysel Yüzme Şampiyonası, Türkiye Bay-Bayan Judo Şampiyonası da Alanya’mızda gerçekleştirilecek. Şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83