HOTED’DEN ENGELSİZ YAŞAM EVİNE ZİYARET

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği Hoted Alanya yönetimi, istişare ve proje kurulunun düzenlediği bir etkinlikle Alanya engelsiz yaşam evi derneğini ziyaret edip, dernek başkanı Gülnur Ağca ile görüş alış verişinde bulundular.

HOTED’DEN ENGELSİZ YAŞAM EVİNE ZİYARET

 Aynı zamanda ziyaretle birlikte Hoted eğitim komitesi üyesi Nine Özden’in doğum gününü de engelsiz yaşam evinde kutladılar. Etkinliğe, dernek başkanı Tarık Saylar, yönetim kurulu üyeleri, eğitim komitesi, istişare ve proje kurulu üyelerinin yanısıra onursal başkan ve başdanışman katıldı.

banner111
Bu tür etkinliklere çok önem verdiklerini söyleyen, Hoted onursal başkanı ve baş danışmanı Hakan Halit Yeni, ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Yeni, 2006 yılından bu yana, yani kuruluşumuzdan bu yana eğitim seminerlerimiz ve etkinliklerimizle birlikte, camiamızın kalkınması, geliştirilmesi adına üretmiş olduğumuz projelerimizin ve hayata geçirmiş olduğumuz çalışmalarımızın yanı sıra, engelsiz yaşam evi gibi benzeri kuruluşların, mümkün olduğunca yanında yer alıp, elimizden geldiğince naçizane destek vermeye çalışıyoruz.

Bu güne kadar, bu ve benzeri konularda koruduğumuz hassasiyetimizi, bundan sonrada korumaya devam edeceğiz inşallah. Her kim tarafından yapılırsa yapılsın, toplum yararına yapılan her çalışma, olumlu yönde atılan her adım, verilen her destek ve katkı bizleri gururlandırıyor. Çünkü bizler o toplumun birer parçasıyız. Gönüllülük esasına dayanan bu tür çalışmalar mutlak suretle herkes tarafından desteklenmelidir’ ’dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 11:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83