THY'DEN 'BİLET DEĞİŞİKLİĞİ' AÇIKLAMASI

Türk Hava Yolları (THY) 17-19 Ocak tarihli İstanbul kalkışlı/varışlı seferler için yolcuların biletlerinde değişiklik yapabileceklerini duyurdu.

THY'DEN 'BİLET DEĞİŞİKLİĞİ' AÇIKLAMASI

 THY, olumsuz hava koşulları nedeniyle aksayan seferler için yolcuların bilet değişikliği yapabileceklerini açıkladı. THY İstanbul kalkışlı veya varışlı uçuşlarda 17-19 Ocak tarihli seyahat edecek yolcuların bilet değişikliği yapabileceklerini internet sitesinden şöyle duyurdu:

banner111
17 Ocak 2016 ve öncesinde düzenlenen biletlerle 17, 18 ve 19 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul kalkışlı ya da varışlı uçuşlarda seyahat edecekseniz, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı haklardan yararlanabileceksiniz. Bunun için bilet işlemlerinizi en geç 27 Ocak 2016 gün sonuna kadar gerçekleştirmeniz gerekiyor. 

Rezervasyon ve güzergâh değişiklikleri

Rezervasyon değişikliğiniz, aynı ücret sınıfında yer olmasına bakılmaksızın ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Biletin iptal/iade işlemi

Biletinizin iptal/iade işlemini gerçekleştirirken ücret koşullarına bakılmayacak ve iadeniz kesintiye uğramayacak. Ayrıca grup rezervasyonları için de aynı şekilde iptal/iade işlemi yapabilirsiniz.

Bilet süresinin uzatılması

Herhangi bir ücret farkı ödemeden biletinizin süresini 1 Şubat 2016 (dâhil) tarihine kadar uzatabilirsiniz. İadeniz bu işlem sırasında kesintiye uğramayacak. Bilet sürenizi 1 Şubat 2016 tarihinden sonrası için uzatmak isterseniz, işlem ücret koşulları doğrultusunda gerçekleştirilecek.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle seyahatinizde herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamanızı ve keyifli bir yolculuk geçirmenizi dileriz.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 13:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83