TURİZMCİYİ SEVİNDİRECEK HABER

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, kamu personelinin ve turizm sektörünün sabırsızlıkla beklediği yıllık izinlerin akıbetini açıkladı.

TURİZMCİYİ SEVİNDİRECEK HABER

 Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından getirilen kamu personeline dönük yıllık izin yasağının kaldırıldığını açıkladı.

banner111
Kurtulmuş, "Bugün itibariyle kamu personelinin izin yasağı kaldırılmıştır. Memurlarımız senelik izinlerini kullanabileceklerdir. Şunu hatırlatmak istiyorum, bu karar herhangi bir şekilde vatandaşlarımızı zor durumda bırakmak için değil, FETÖ'ye dönük yapılan operasyonlar dolayısıyla tedbiren alınmış bir karardı. Bugünden itibaren de bu yasağı kaldırıyoruz." diye konuştu.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ
 
Kurtulmuş, zor bir yıl geçiren turizm sektörünün merakla beklediği bir diğer konu olan Kurban Bayramı tatiline de değinerek, ''Büyük ihtimalle Kurban Bayramı tatilimiz de 9 günlük olacak, ama onun kararı henüz Bakanlar Kuruluna gelmedi.'' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 19:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83