Ünlü tur operatörü Alanya'yı tanıtacak

İskandinav pazarının önemli tur operatörlerinden Detur, sosyal medya kanalları ve diğer tanıtım çalışmaları için Alanya’da yerleşik yaşayan Finlandiya ve İsveç vatandaşlarıyla röportaj yaptı.

Ünlü tur operatörü Alanya'yı tanıtacak
Detur’un sosyal medya uzmanları, Alanya’da yerleşik yaşayan İskandinav ve Fin vatandaşlarıyla temasa geçerek Alanya, Türkiye ve buradaki gündelik yaşamları hakkında röportajlar yaptı. Röportajlar Alanya’da uzun zamandır yaşayan ve çalışan İsveç ve Finlandiyalı iki kişi ile yapıldı. Projenin devamında diğer İskandinav ülkelerinden kişiler ile de görüşmeye devam edilecek. Detur’un bu çalışması, burada yaşayan yabancıların gözünden Alanya’yı anlatarak bölge turizmine olan ilginin artırmasını sağlama amacını taşıyor. Yapılan bu röportajlar kısa videolar haline getirilerek Detur sosyal medya sayfalarında ve diğer tanıtım çalışmalarında yayınlanacak.

“ALANYA’DA 10 BİNE YAKIN İSKANDİNAV VE FİN VATANDAŞI VAR”

Alanya’da yaşadığını ve yaptığı tüm işlerin Alanya odaklı olduğunu söyleyen Detur Alanya Müdürü Terhi Alanya, “Antalya’dan medya ekibimiz geldi. Alanya’da sakin ve güvenilir bir yaşantı olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. 1 buçuk ay sonra Gazipaşa Alanya Havalimanı uçuşlarımızı başlatacağız. Öncesinde de sosyal medya tanıtım çalışmalarına ağırlık veriyoruz” dedi. Alanya’da 10 bine yakın İskandinavyalı ve Finlandiyalının tapusu olduğunu söyleyen Terhi Alanya, “Düşük sezonda Alanya otellerini tercih edebilen Fin ve İskandinavlar esnaf için de çok değerli” şeklinde konuştu.

“ALANYA’YI KENDİ VATANDAŞLARINDAN DİNLİYORLAR”

Detur Sosyal Medya Sorumlusu Işıl Efe ise “İskandinav ve Finlerin kendi vatandaşlarından Alanya’yı dinlemeleri Alanya’nın olumlu imajı anlamında çok daha gerçekçi. Bu sebeple Alanya’da huzur içinde yaşan yabancılarla röportajlarımıza devam edeceğiz. Çalışmalarımızı Facebook, Youtube, Instagram ve Twitter başta olmak üzere internet mecrasının her alanında kullanıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83