SAMANİ'DEN ESNAFA MÜJDE

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani " Hem Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı çalışmalar, hem de merkezi hükümetin yapacağı yatırımlarla esnafın turizmden daha fazla pay almasını sağlayacağız" dedi.

SAMANİ'DEN ESNAFA MÜJDE
Seçim çalışmaları kapsamında Antalya merkezdeki esnafla bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani, esnafın turizmden daha fazla pay almasını sağlamak istediklerini söyledi. Samani, bunu gerçekleştirebilmek için canlı bir şehir merkezi oluşturacaklarını, uygulanacak yeni projelerle bunu sağlayacaklarını belirtti.

"TURİST ÜLKESİNDEKİ ALIŞKANLIKLARI GÖRMEK İSTER"

Geçen dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in bu çalışmaların gereği olarak bazı adımlar attığını söyleyen Samani, raylı sistemi örnek gösterdi. Yurt dışından gelen insanların kendi ülkelerindeki bazı alışkanlıkları burada da görmek istediğini ifade eden Hüseyin Samani, raylı sistemin de bunlardan biri olduğunu ama o dönem bu projenin halka iyi anlatılamadığını söyledi.

"ZİNCİRİN EKSİK PARÇALARI TAMAMLANACAK"

Samani, hem Büyükşehir Belediyesi'nin, hem merkezi hükümetin geçmiş dönemde başlayan ancak sonlandırılamayan projeleri hayata geçirmesiyle zincirin eksik parçalarının tamamlanacağına dikkat çekti. Samani, “Raylı sistem hattı Meydan'dan Havalimanına, Aksu ve EXPO alanına kadar uzayacak. Şehrin her yerini harmanlayan bir düzen kurulacak. İnsanları trafik yoğunluğu nedeniyle gelmekten korktuğu şehir merkezine, ancak raylı sistemle çekebilirsiniz. Menderes Başkanımız, Hasan Subaşı döneminde getirilen nostalji tramvayının vagonlarını da yenileyerek hattı Araştırma Hastanesi'ne kadar uzatacak. Bu tramvayı da daha işler hale getirecek" dedi.

Samani, yeni yapılacak kruvaziyer liman, Kundu-Belek arasında açılacak ve Raylı Sistem Hattı ile Havaalanı durağında birleşecek yolun, bu bölgelerdeki turistlerin de şehir içine getireceğini söyledi. Tüm bu yatırımların bir anda olmadığını ifade eden Samani, Büyükşehir Belediyesi ve hükümetin Antalya’da yapacağı projelerle, şehrin cazibesinin daha da artacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 13:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83