GÜNEY'DEN FLAŞ ÇEVREYOLU AÇIKLAMASI!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Yeni yapılacak olan Çevreyolu Projesi'nin ilk etabının yapımına ilişkin Karayolları ihaleye çıkacak, ikinci etabının projesi için Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına başladı" dedi.

GÜNEY'DEN FLAŞ ÇEVREYOLU AÇIKLAMASI!
 Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, yeni Çevreyolu Projesi'nin yapımı için önümüzdeki günlerde Karayolları'nın ihale yapacağını açıkladı. Cikcilli ile Kargıcak arasındaki Çevreyolu'nun ilk etabının yapım çalışmalarının ihaleden sonra başlayacağını söyleyen Güney, "Bu bölgenin projesini Büyükşehir hazırladı, Karayolları'na sundu. Karayolları da projenin yapımı için çalışmalarına başlayacak. Kargıcak ile Yeşilöz arasındaki Çevreyolu'nun ikinci etabı içinde proje çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi başlattı. Bu konuda ihaleyi yapıyor ve bu bölge için de proje hazırlanıyor. Hazırlanacak proje de Karayolları'na verilecek" dedi.
 "OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni Çevreyolu Projesi'nin hayata geçmesiyle de Karayolları'na ait 35 metrelik yoldaki trafik yoğunluğuna göre bir dizi önlemler alacaklarını söyleyen Güney, "Eğer yeni Çevreyolu açıldığında 35 metrelik yolda bir trafik yoğunluğu olmazsa, o bölgede bir çalışma yapılmayacak. Ancak 35 metrelik yolda trafik yoğunluğu sürerse, o bölge için bir dizi projelerimiz var ve biz onları uygulayacağız. Bu konuda teknik incelemeler sürüyor ve ona göre hareket edeceğiz. Gerekirse belli bölgelere köprülü kavşak yapılabilir. Bu konuları teknik ekipler de inceliyor ve onların raporuna göre hareket edeceğiz. Artık 1 Kasım seçimi bitti, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla da Alanya'nın geleceği için önemli projeleri hizmete katarak, vatandaşların rahat bir yaşam sürmesini istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 10:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83