AB HİBE PROGRAMI MASAYA YATIRILDI

Alanya Kaymakamlığı tarafından “Projeler ve Avrupa Birliği Hibe Programları” konulu bilgilendirme semineri, Alanya Kaymakamlığı tarafından belirlenen proje ekibi üyeleri ile ilçedeki ilgili kamu kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerin katılımıyla gerçekleşti.

AB HİBE PROGRAMI MASAYA YATIRILDI
 SEMİNERDE AVRUPA BİRLİĞİ HİBE PROGRAMLARI MASAYA YATIRILDI
Antalya Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu (CEUPA) Yöneticisi Baki Karaçay’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, uygulanmış proje öykülerinden örnekler üzerinden gidilerek uluslararası hibe programları ve projelerinin arka planı, gerekçeleri, proje hazırlarken yanıtlanması gereken sorular, yapılması gereken analizler, projelerin kurgusu ve metodolojisi ile bütçeleme ve uygulama aşamaları, görünürlük, yaygınlaştırma ve sürdürülebilirlik gibi kalite unsurları, iletişim, ekip çalışması, koordinasyon gibi yönetim becerilerinin incelikleri üzerinde duruldu.

Antalya Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu (CEUPA) Yöneticisi konuşmacı Baki Karaçay, projenin hazırlanması ve başvuru aşamalarını anlatarak, uluslararası hibe programlarının uygulanış tekniklerinin ayrıntılarını anlattı. Konuşmacı Baki Karaçay, hibe iş finansman, genel özel amaçlar, ihtiyaç, ortalık, strateji, strateji çözümü, risk analizi ve benzeri başlıklar altında, Avrupa Birliği Hibe Programlarını anlattı. 

Konuşmacı Baki Karaçay katılımcıların, proje nedir? proje nasıl hazırlanır? başvurular nasıl yapılır? Form nasıl doldurulur? gibi sorularını cevaplandırarak, uluslararası hibe programlarını, proje hazırlama ve uygulama teknikleri tanıttı. Yoğun katılımın olduğu ve karşılıklı mülakat havasında geçen eğitim programında iletişim bilgileri alınarak büyük bir eğitim ağı oluşturulmasına karar verildi.






Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 15:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83