ÇIPLAKLI HALKI YÜCEL'E MİNNETTAR

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler asfalt çalışmasını Çıplaklı Mahallesi’nde sürdürüyor. Ara sokakların dahi asfaltlanarak toz ve topraktan kurtulduklarını dile getiren mahalle sakinleri Başkan Yücel’e teşekkür etti

ÇIPLAKLI HALKI YÜCEL'E MİNNETTAR
Alanya Belediyesi’nin Çıplaklı Mahallesi’nde başlattığı asfalt ve yol düzenleme çalışması devam ediyor. İki asfalt ekibinin çalıştığı bölgede hızlı bir şekilde sürdürülen asfalt çalışmaları, vatandaşların büyük takdirini kazanıyor. Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ederken Çıplaklı Muhtarı Mümin Topal da çalışmaları yerinde izledi. Mahalle sakinlerinin bölgelerinde yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduğunu dile getiren Çıplaklı Muhtarı Mümin Topal, “İki gündür mahallemizde iki ayrı asfalt ekibi tarafından yoğun bir asfalt çalışması sürdürülüyor. Bu da doğal olarak vatandaşlarımızın gözünden kaçmıyor ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Daha önceki aylarda ana yolların asfaltı yapıldı. Şimdi Başkanımız Adem Murat Yücel’in talimatı ile mahalle araları yapılıyor. Şu an Çıplaklı’da asfaltsız yol kalmadı diyebiliriz. Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇIPLAKLI’YA 2.500 M2 PARK YAPILIYOR

Çıplaklı’nın  daha önce Yüksekharman, Gülevşen ve merkez olmak üzere 3 mahalleden oluştuğunu belirten Muhtar Topal,  “Şimdi başkanımızın daha önce söz verdiği gibi Yüksekharman bölgesine  2.5 dönümlük arazide parkın startı verildi. Bu park çocuklarımız için çok önemli. Belediye başkanımıza park içinde ayrıca halkım adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 16:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83