'KIRIP DÖKMEKLE BİR YERE VARILMAZ'

Alanya İnsan Hakları Kurulu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir toplantı yaptı. Toplantıda sağduyu çağrısı yapıldı.

'KIRIP DÖKMEKLE BİR YERE VARILMAZ'

 Alanya İnsan Hakları Kurulu, Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya geldi. Toplantıya Siyasi Parti temsilcileri, Kamu görevlileri ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri katıldı.

banner111

BİR BİRİMİZE KARŞI HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞALIM

İnsan Hakları Kurulu Toplantısının açılış konuşması yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya’nın istikrara huzura ihtiyacı var, bunun içinde hepimiz üzerimize düşen çalışmayı yapmamız gerekiyor. Vatandaşımızın demokratik tepkisini göstermesi en doğal hakkıdır. Ama demokratik tepki gösterirken yasa dışı yollara ve kanun dışına sapmamalıdır. Bunun içinde herkesin sükunet için çalışması gerekiyor. Bir birimize karşı hoşgörülü yaklaşmalıyız” dedi.

"KIRIP DÖKMEKLE BİR YERE VARILMAZ"

İnsan Hakları Kurulu Toplantısına katılan Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri de Alanya’da yıllardan buyana hoşgörü ortamının bulunduğunu belirterek, kırıp dökmeyle bir yere varılamayacağını ve olayların kontrol dışına çıkmasından sonra yakıp yıkmayı doğru bulmadıklarını söylediler.
İnsan Hakları Kurulu Toplantısında bütün kesimlere sağduyu çağrısı yapılması özelikle vatandaşların can ve mal güvenliğine zarar vermeye yönelik her türlü davranışlardan kaçınılması çağrısında bulunulmasına karar verildi.

Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven Başkanlığında yapılan İnsan Hakları Kurulu toplantısına Alanya MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, İnsan Hakları Kurulu Üyeleri Av. Mehmet Can Karagöz, Melih Soylu, Dr. Sevgi Gök, Reyhan Şifa, Gaye Coşkun, Hasan Öner ve Ayşe Kaya katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83