EFSANE SANATÇILAR ALANYA'YA GELİYOR

Alanya, ülke çapında sanatçıların katılacağı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Geceden elde edilecek gelir “İkinci Bahar Sanatçı Yaşam Destek Huzur Evi”ne aktarılacak.

EFSANE SANATÇILAR ALANYA'YA GELİYOR

 Goldcity Otel'de 28 Kasım 2015 Cumartesi günü 17.30'da 11 efsane ismin sahne alacağı dev organizasyonu Uluslararası Profesyonel Müzisyenler Derneği adına derneğin Alanya Bölge Temsilcisi Canan Şencan hayata geçiriyor. 

banner111
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şencan, organizasyonla ilgili şu bilgileri verdi: 

"Alanya'da bir ilk gerçekleşecek. 11 efsane sanatçının bir araya geleceği gece Goldcity Otel’de balo konseptinde ve yemekli bir organizasyon şeklinde yapılacak. Şarkıları bugün bile dillerden düşmeyen efsane sanatçılar, Semiha Yankı, Ercan Turgut, Metin Ersoy, İskender Doğan, Güzin ile Baha, Sevda Karaca, Funda, Bilgen Bengü, Tülay Özer ve Ersan Erdura, ünlü Prodüktör Hakan Eren'in sunumuyla tam bir nostalji gecesi yaşatacak. Uluslararası Profesyonel Müzisyenler Derneği’nin Alanya Temsilcisi olarak bu büyük organizasyonun sorumluluğunu üstlenmiş olmaktan onur duyuyorum. Geceye Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya Turistik İşletmeleri Derneği (ALTİD) ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti sponsor olarak destek sağladılar. Alanya'nın böylesine anlamlı ve özel bir geceye ev sahipliği yapacak olması da Alanya halkı olarak bizleri hem mutlu ediyor hem de onurlandırıyor. Geceye Alanya dışından da yoğun bir ilgi ve talep oldu. Bu nedenle Alanya dışından gelenler için Goldcity Otel o geceye özel bir fiyat ayarlaması yaparak katkı ve destek sağlıyor. Ayrıca araçsız gelecek olanlar için yine Goldcity Otel tarafından Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) binası önünden bir servis aracı ulaşımı sağlamak üzere hazır bulunacak. Bunun yanı sıra Alanya esnafından da geceye hizmet olarak destek verenler oldu. Onlara da teşekkürü bir borç biliyoruz. Uluslararası Profesyonel Müzisyenler Derneği’nin geceden elde edilecek geliri emektar sanatçılarımız için projelendirilen “İkinci Bahar Sanatçı Yaşam Destek Huzur Evi”ne aktaracak olması etkinliğe farklı bir anlam yüklüyor.
Davetiye temin noktaları ise Toprak Optik ve Bella Donna Çanta’dır. Müzik ve sanatseverlerin, geçmişte bizlere unutulmaz şarkılarıyla duygusal anlar yaşatan efsane sanatçılarımıza ahde vefa örneği sergilemek için geceye yoğun ilgi göstereceklerini umuyoruz."

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2015, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83