ALANYA BİSİKLET TURUNA HAZIRLANIYOR

24 Nisan - 1 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Alanya etabı için, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında ilk toplantı gerçekleştirildi.

ALANYA BİSİKLET TURUNA HAZIRLANIYOR

 Toplantıda, Türkiye Bisiklet Federasyonu Yerel İdareler ve Denetleme Kurulu Başkanı Günal Genç, Kaymakam Tanrıseven’e ve toplantıya katılan kurum yetkililerine ayrıntılı bilgi verdi. Yapılan hazırlıklar, tur etapları ve yarış tarihleri ile ilgili bilgiler veren Yerel İdarelerden Sorumlu Denetleme Kurulu Başkanı Genç, İstanbul'da 24 Nisan'da başlayacak olan, 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 5. etabı 28 Nisan'da Alanya-Kemer arasında yapılacağını ifade etti.

banner111

"YÜKSEK KATILIMLI TOPLANTIYI İLK DEFA ALANYA'DA GÖRDÜM"

Trafik ve Koordinasyon'dan sorumlu Federasyon Üyesi Polis Başmüfettişi Naci Uğur, bu yıl yapılacak olan 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için 3 büyük vilayeti ekip olarak gezdiklerini belirterek, Alanya’dan önce bu kadar yüksek katılımlı bir toplantı görmediklerini söyledi. Polis Başmüfettişi Uğur, "Alanya bu konuda çok tecrübeli. Tecrübeli olduğu için de işi sıkı tutuyor. Bu kadar yüksek katılımlı toplantı yapılması beni çok mutlu etti.  Diğer yerlerde bu kadar yüksek katılımlı toplantı görmedim. Bizlere bu fırsatı veren Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e çok teşekkür ediyorum" dedi.




 “CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU ÜLKE VE ALANYA'MIZIN TANITIMINI ÖNE ÇIKARMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR ARAÇ” 

Alınacak güvenlik önlemleri, yerel aktivitelerin planlanması, gerekli tanıtım faaliyetleri,  kurumlar arası görev dağılımı ve trafik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda konuşma yapan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Alanya’mızın tanıtımı için önemli fırsattır. 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için yapılan bu ön görüşmede Kaymakam Tanrıseven, Alanya için önemli olan bu organizasyonu işbirliği içerisinde aksaklıklara meydan vermeden tamamlayacaklarını vurguladı. 

KAYMAKAM TANRISEVEN "ALANYA'MIZ İÇİN EŞSİZ BİR TANITIM"

Organizasyonun televizyon yayınlarıyla Avrupa’da ve Dünya’nın çeşitli ülkelerinde milyonlarca insana ulaşacağını söyleyen Kaymakam Tanrıseven, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Alanya'mızın tanıtımı ve yeni turizm sezonu öncesi için eşsiz bir fırsat olacağına inanıyorum. Bizler de Alanya’ya yakışan bir organizasyon olması için Alanya’daki ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları, yereler yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve turizmciler ile birlikte elimizden gelen çabayı göstermeliyiz. Burada yapacağımız görev dağılımı ile  herkes organizasyonun eksiksiz ve hatasız bir şekilde gerçekleşmesi için azami gayret sarf etmeli" dedi.

Kaymakam Tanrıseven'in başkanlığında yapılan toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve turizmciler 52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için üzerilerine düşen görevleri yapacaklarını belirttiler.







Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2016, 10:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83