OBA'DA DEMİR DÖVME VAKTİ

Şanlıurfaspor engelini 4-0'la geçen Alanyaspor, bugün zirve yolundaki önemli rakiplerinden Kardemir Karabükspor'u konuk edecek. Oba Stadyumu'ndaki maç saat 18.30'da başlayacak.

OBA'DA DEMİR DÖVME VAKTİ

 Alanyaspor bugün zirve yolunda kritik bir sınava çıkıyor. Samsunspor ile birlikte 22 puanla zirveyi paylaşan Kardemir Karabükspor'u konuk edecek olan Alanyaspor, Karabükspor'u yenmesi halinde puanını 21'den 24'e yükseltecek ve Karabükspor'un üstüne çıkacak. Dün akşam son antrenmanını yapan Şimşek'te Ayite dışında eksik bulunmazken, cezası biten Efecan'ın ilk 11'e girip giremeyeceğine ise teknik direktör Hüseyin Kalpar karar verecek. Dün akşam son antrenmanını gerçekleştiren ve bugünkü maç saatini beklemeye başlayan Turuncu-Yeşilliler, tüm sporseverleri de maça davet ettiler.

banner111
HAYDİ ALANYA OBA'YA

Bugün eski takımı Kardemir Karabükspor karşısında kritik bir sınava çıkacak olan Hüseyin Kalpar, "Takımıma güvenim tam" dedi. Futbolcularla son antrenmanda toplantı yapan ve mutlaka galibiyet istediğini söyleyen başarılı teknik direktör, "Ayite dışında eksiğimiz bulunmuyor. Peroviç'de 2 haftadır formda. Taraftarlarımızın da desteği ile Karabükspor engelini de aşarak yolumuza devam edeceğiz" dedi. Taraftarları da tribüne davet eden Kalpar, "Bizim en büyük destekçimiz taraftarlarımızdır. Onların desteğini arkamızda hissedersek engelleri de kolay aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83