YÜCEL, İRAN TELEVİZYONUNA ALANYA'YI ANLATTI

İran’da yayın yapan ICC Televizyonu ile röportaj yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya turizmini değerlendirdi. Başkan Yücel, röportajında Alanya’nın güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu vurguladı.

YÜCEL, İRAN TELEVİZYONUNA ALANYA'YI ANLATTI

 ICC Televizyonu Alanya’da çekimlere başladı. Alanya turizminin ve iş dünyasının tanıtılacağı çekimler yaklaşık bir hafta sürdü. Çekimlerin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile röportaj yapan ICC Televizyonu’nun sahibi Hamit Ahmedi, Alanya’yı çok beğendiklerini söyledi.

banner111
Alanya’da faaliyet gösteren Alanya Time ve Kaktüs Medya ile anlaştıklarını ve her hafta Alanya’ya yer vereceklerini belirten Hamit Ahmedi, “İlk çekimlerimizi bu hafta tamamladık. Alanya gerçekten dünyada güzelliği sayılı şehirler arasında yer alıyor. Televizyonumuz  Amerika’dan İran’a uydudan yayın yapıyor.” dedi.

İş dünyası ve turizmin de ele alındığı çekimlerin ardından Başkan Yücel ile röportaj yapan ICC Televizyonu,  Alanya’da yaşayan İranlılar, Alanya’nın tarihi ve turizmi hakkında Başkan Yücel’e sorular yöneltti.  Alanya’nın bir turizm şehri olduğunu ve bunu korumak için Alanya Belediyesi olarak büyük titizlikle çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Yücel, "Alanyamızda her milletten her ırktan yaşayan insanlarımız var. Çünkü Alanya doğal güzelliklerinin yanlı sıra güvenli ve huzurlu bir şehir. Belediye olarak engellilerimize ve yabancılarımıza yönelik ciddi çalışmalarımız bulunmakta. Biz misafirperver bir kültüre sahibiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83