ÇOCUKLAR MECLİSE KONUK OLDU

Kepez Belediyesi, geleceğin yönetici adayları çocukları,“Kepezli Çocuklar, Meclisin Konukları” adlı eğitim çalışması kapsamında meclis salonunda ağırlayarak, deneyim kazanmalarını sağlıyor

ÇOCUKLAR MECLİSE KONUK OLDU
“Kepezli Çocuklar, Meclisin Konukları” adlı eğitim projesinin yeni dönemki ikinci konukları Ahmet Leman Baydar ve Ahmet Coşkun Bulut ortaokulları oldu. Öğrenciler, ilk olarak Halkla İlişkiler, Gelir Servisi, Zabıta, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Emlak ve İstimlâk ile İmar ve Şehircilik müdürlükleriyle; nikâh salonunu ve başkanlık makamını gezdiler.
Belediyenin çalışmalarını yerinde gören öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Başkan Hakan Tütüncü ile buluştular. Başkan Tütüncü, belediyecilik hakkında bilgilendirdiği öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu. “ Derslerinize çok çalışın. Öğretenlerinizin verdiği ödevleri eksiksiz yapın. Çok kitap okuyun. Herkese saygı ve sevgi ile yaklaşın. Kavga etmeyin. Anne ve babanıza öf bile demeyin. Ülkenizi, milletinizi, devletinizi ve şehrinizi çok sevin. Şehitlerimizi asla unutmayın ve onların hatıralarını yaşatın ve geleceğe taşıyın”
Tütüncü, konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çekildiği öğrencileri, Vehbi Vakkasoğlu’nun “Öğretmenin Not Defteri” adlı kitabı ile Kepez Belediye Tiyatrosu’nun, “Kepezli Kaplumbağa Silva” adlı çocuk oyunun biletini hediye ederek, uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83