ALAİYE CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Yayla Caddesi Kavşağı ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde kaldırım ve cadde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

ALAİYE CADDESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

 Alaiye Caddesi’nde Büyükhasbahçe Caddesi’ne kadar devam edecek olan, kaldırım ve yol düzenleme çalışması kapsamında yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yayla Caddesi ile Hacet Caddesi arasındaki bölümde düzenleme çalışmaları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmaları yakından takip eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Prestij Cadde olarak projelendirilen Alaiye Caddesi’nde hızlı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, kaldırım ve cadde düzenlemesinin tamamlandığı bölümün bayram öncesi asfaltlanacağını söyledi.

banner111
HACI MEMİŞLER CAMİ YANINDA YARI AÇIK KERMES ALANI TAMAMLANDI

Alanya Belediyesi’nin yaptığı düzenleme ve yenileme çalışmaları kapsamında Alaiye Caddesi’nde Hacı Memişler Cami’nin bulunduğu kısmında yarı açık bir kermes alanı oluşturuldu. Caddenin yeniden dizaynı kapsamında pek çok ilkleri ve yeniliklerin de kente kazandırıldığını kaydeden Başkan Yücel, projede yer alan yarı açık kermes alanının tamamlanarak hizmete sunulduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 15:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83